EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Solliciteren bij JGZ

Solliciteren bij JGZ doe je via deze website. Sollicitaties die op een andere manier bij ons binnen komen kunnen niet in behandeling worden genomen. Onze vacatures worden veelal gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Een sollicitant wordt geselecteerd o.b.v. functie-eisen en motivatie.

Wanneer we denken dat er een match is, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit zal in ieder geval binnen twee weken na de sluitingsdatum van de vacature zijn. Dit eerste gesprek is een oriënterend gesprek. Als dat positief is verlopen word je uitgenodigd voor een tweede gesprek: het klikgesprek met het team waarin  je zult gaan werken. Als ook dit gesprek positief is, wordt er een arbeidsvoorwaardengesprek met HRM gepland. 

Open sollicitatie
Wanneer er geen passende vacature beschikbaar is voor jou, heb je de mogelijkheid om een open sollicitatie in te sturen. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een ontvangstbevestiging. Mocht er op korte termijn een vacature beschikbaar zijn die aansluit bij jouw profiel, dan nemen wij contact met je op. Mocht dit niet het geval zijn zul je hier zo snel mogelijk bericht van ontvangen.

Stage en coschappen
JGZ Zuid-Holland West heeft een samenwerking met de Haagse Hogeschool en met het LUMC voor stage en coschappen. Dit betekent niet dat er geen mogelijkheden zijn als jij een studie ergens anders volgt, maar de mogelijkheden zijn beperkter. Neem contact op met HRM via hrm@jgzzhw.nl voor meer informatie.

Vrijwilliger
Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor Home-start. Home-Start is een wereldwijd programma voor opvoed- en gezinsondersteuning bij lichte, alledaagse opvoedvragen. Ervaren en getrainde vrijwilligers bieden ouders vriendschappelijke en praktische ondersteuning bij het opvoeden van kinderen. Neem voor meer informatie contact op met onze home-start coördinator Chretienne van Brussel via 06-46956311 of klik op deze link  voor meer informatie.