EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Jeugdartsen voor Flexpool

Wij zoeken jeugdartsen voor de Flexpool. Je werk op verschillende locaties in het werkgebied van JGZ Zuid-Holland West.

Wat doe jij

Om de continuïteit van jeugdzorg in met name Zuid-Holland West te kunnen blijven realiseren, ook bij ongeplande uitval van een collega, is binnen JGZ een centrale flexpool-team ingericht. Vanuit dit team wordt je ingezet om bij ziekte, zwangerschapsverlof en calamiteiten collega’s te vervangen. Binnen dit team is geen dag hetzelfde! Je krijgt met meer collega’s te maken en leert meer kinderen met hun verschillende achtergronden kennen. Je hebt verder de keuzevrijheid om aan te geven wanneer je kunt werken en kunt van week tot week flexibel zijn in je uren. Dit biedt je de mogelijkheid om je werk- en privé goed op elkaar aan te laten sluiten.

Wat ga je doen?

Als jeugdarts houd jij je dagelijks bezig met het onderzoeken en bevorderen van de gezondheid van kinderen / jongeren in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Tijdens de spreekuren onderzoek je op het consultatiebureau de groei, de lichamelijke- en psychosociale ontwikkeling van kinderen tussen 0 en 4 jaar en je signaleert problemen bij de pedagogische vaardigheden van ouders en andere bedreigende factoren. Bij de leeftijdscategorie 4 tot 18 jaar ligt de nadruk van je werk op de sociaal-medische begeleiding van leerlingen in het basis-, voorgezet- en speciaal onderwijs. Het beoordelen van de situatie van kinderen en jongeren is zowel preventief als op indicatie.

Jouw werkzaamheden zijn o.a.:

 • Voorlichtingen, advies en begeleiding bieden tijdens spreekuren;
 • Eindverantwoordelijk voor de zorg en behandelplannen;
 • Samen met de ouders kijken naar hun betekenisvolle rol bij de ontwikkeling van hun kind en vragen rond opvoeden en opgroeien beantwoorden;
 • Intensief samenwerken met het voortgezet onderwijs en een breed netwerk onderhouden van relaties in onder ander de gezondheidszorg, gemeenten, zorgaanbieders en maatschappelijke organisaties;
 • Het uitvoeren van de Rijksvaccinatieprogramma.

Jouw profiel

 • Wij zoeken een collega die zich herkent in het volgende:
 • Je hebt het artsenexamen succesvol afgelegd en hebt een geldige BIG-registratie.
 • Je toont interesse in kinderen, biedt een luisterend oor aan de ouders en bouwt een vertrouwensrelatie op met ouders, verzorgers, kinderen en jongeren.
 • Je bent communicatief vaardig en kunt je boodschap helder en vriendelijk overbrengen, draagvlak creëren voor jouw adviezen;
 • Je kunt ook luisteren naar wat niet wordt gezegd. Je kunt de vraag herkennen achter de gestelde vraag.
 • Je beschikt over digitale vaardigheden en staat open voor technologische ontwikkelingen;
 • Je bent klantgericht, kunt goed samenwerken en bent resultaatgericht;
 • Het kunnen overleggen van een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.
 • Je bent flexibel en bereid om op verschillende JGZ-locaties te werken.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs en auto.

Wat wij bieden

JGZ biedt jou een inspirerende en veelzijdige functie binnen een bruisende, lerende en professionele organisatie. Je krijgt veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief in een uitdagende werkomgeving en een breed werkveld. JGZ is een prettige werkgever en biedt jou een interessant pakket arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenvoorziening (Pensioenfonds Zorg en Welzijn), collectieve zorgverzekeringen en uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je ontvangt een laptop en smartphone van JGZ.

Werkplezier vinden wij erg belangrijk. Daarom hebben wij regelmatig personeelsevenementen zoals een sinterklaasfeest, kerstfeest, JGZ-events, TOP-dagdelen, zomerfeest en een jaarlijks teamuitje.

Je ontvangt een salaris volgens de CAO VVT, FWG 65. Indeling is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

Integriteit

Wij hechten veel waarde aan integriteit. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een diplomacontrole en een identiteitscontrole behoren dan ook tot onze selectieprocedure. Daarnaast kan het nagaan van referenties en/of een assessment deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Solliciteren

Ons sollicitatieproces verloopt volledig digitaal via deze website. Heb je belangstelling voor de functie, klik dan op de actieknop 'Solliciteren'. Een sollicitatie via e-mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Jamal Tchiche, regiomanager, bereikbaar via 06-46956326 of mevrouw Zoubida Chaou, HRM Adviseur via 06-46956263.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aanvullende informatie

Type functie

Contactpersoon voor meer informatie

Acties